ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ İÇ BAKLALI PİYAZ

İç Baklalı Piyaz

İç baklalı piyaz

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

İç Baklalı Piyaz Tarifi İçin malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış taze iç bakla
  • 1 kahve fincanı tahin
  • 1 limonun suyu
  • 3-4 dal taze kişniş
  • 1 büyük boy kırmızı soğan
  • 2 salatalık
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • 2 haşlanmış bıldırcın yumurtası

İç Baklalı Piyaz Nasıl Yapılır?

  • Tahini, limon suyunu, tuzu ve baharatı küçük bir kavanozda karıştırıp çalkalayın.
  • Haşlanmış iç baklaları geniş bir kaba aktarın. Piyaz doğranmış kırmızı soğanı, yarım halkalar şeklinde doğranmış salatalıkları ve sosu ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alın. En son irice doğranmış maydanoz ve haşlanmış yumurta ilave edip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!