ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ İÇ BAKLALI PİYAZ

> İÇ BAKLALI PİYAZ
İç baklalı piyaz
6 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

İç baklalı piyaz tarifi için malzemeler
  • 2 su bardağı haşlanmış taze iç bakla
  • 1 kahve fincanı tahin
  • 1 limonun suyu
  • 3-4 dal taze kişniş
  • 1 büyük boy kırmızı soğan
  • 2 salatalık
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • 2 haşlanmış bıldırcın yumurtası
İç baklalı piyaz Nasıl Yapılır

  • Tahini, limon suyunu, tuzu ve baharatı küçük bir kavanozda karıştırıp çalkalayın.
  • Haşlanmış iç baklaları geniş bir kaba aktarın. Piyaz doğranmış kırmızı soğanı, yarım halkalar şeklinde doğranmış salatalıkları ve sosu ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alın. En son irice doğranmış maydanoz ve haşlanmış yumurta ilave edip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.