Haşhaş Paneli Sebze Buketi

19 Nisan 2024 tarihinde güncellendi.
Haşhaş Paneli Sebze Buketi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Haşhaş Paneli Sebze Buketi için

Malzemeler

  • 8 dilim biftek
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 2 yumurta akı
  • 1 sarı biber
  • 80 gr galeta unu
  • 40 gr parmesan peyniri
  • 40 gr haşhaş tohumu
  • Birkaç dal taze kekik
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Haşhaş Paneli Sebze Buketi

Nasıl Yapılır

Et döveceği ile biftekleri inceltin. Sebzeleri şeritler halinde doğrayıp birkaç kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Sebzelerden bir miktar alıp etlerin içine paylaştırın ve sıkıca rulo şeklinde sarın. Parmesan peyniri, galeta unu, haşhaş tohumu, kekik, tuz, karabiberi bir tabakta harmanlayın. Etleri önce çırpılmış yumurta akına, daha sonra pane harcına bulayıp kızgın yağda kızartın ve sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo