ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ HAŞHAŞ PANELİ SEBZE BUKETİ

Haşhaş Paneli Sebze Buketi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Haşhaş Paneli Sebze Buketi Tarifi İçin malzemeler

  • 8 dilim biftek
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 2 yumurta akı
  • 1 sarı biber
  • 80 gr galeta unu
  • 40 gr parmesan peyniri
  • 40 gr haşhaş tohumu
  • Birkaç dal taze kekik
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Haşhaş Paneli Sebze Buketi Nasıl Yapılır?

Et döveceği ile biftekleri inceltin. Sebzeleri şeritler halinde doğrayıp birkaç kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Sebzelerden bir miktar alıp etlerin içine paylaştırın ve sıkıca rulo şeklinde sarın. Parmesan peyniri, galeta unu, haşhaş tohumu, kekik, tuz, karabiberi bir tabakta harmanlayın. Etleri önce çırpılmış yumurta akına, daha sonra pane harcına bulayıp kızgın yağda kızartın ve sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!