Haşhaş Paneli Sebze Buketi

Haşhaş Paneli Sebze Buketi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Haşhaş Paneli Sebze Buketi için

Malzemeler

  • 8 dilim biftek
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 2 yumurta akı
  • 1 sarı biber
  • 80 gr galeta unu
  • 40 gr parmesan peyniri
  • 40 gr haşhaş tohumu
  • Birkaç dal taze kekik
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Haşhaş Paneli Sebze Buketi

Nasıl Yapılır

Et döveceği ile biftekleri inceltin. Sebzeleri şeritler halinde doğrayıp birkaç kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Sebzelerden bir miktar alıp etlerin içine paylaştırın ve sıkıca rulo şeklinde sarın. Parmesan peyniri, galeta unu, haşhaş tohumu, kekik, tuz, karabiberi bir tabakta harmanlayın. Etleri önce çırpılmış yumurta akına, daha sonra pane harcına bulayıp kızgın yağda kızartın ve sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo