Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav

Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav için

Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı susam
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı kuru üzüm
  • Tuz
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav

Nasıl Yapılır

Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo