Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Lezzet Trendleri
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav için
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı susam
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı kuru üzüm
Tuz
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Nasıl Yapılır
Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.