ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ PORTAKALLI VE BUĞDAYLI KABAK CARPACCİO

Portakallı Ve Buğdaylı Kabak Carpaccio

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Portakallı Ve Buğdaylı Kabak Carpaccio Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kabak (ince dilimlenmiş)
  • 20 gr haşlanmış buğday
  • 1 portakal
  • 10 gr kurutulmuş domates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı susam yağı
  • 1 çay kaşığı pirinç sirkesi
  • 10 gr parmesan peyniri
  • Tuz
  • Karabiber
  • 20 gr pastırma ya da jambon
  • Yarım demet roka

Portakallı Ve Buğdaylı Kabak Carpaccio Nasıl Yapılır?

Zeytinyağı, susam yağı, sirke, tuz ve karabiberi karıştırın. İnce doğranmış kabakları sosa ekleyin. Kurutulmuş domates ve portakalı ince dilimleyerek ilave edin. Pastırma/jambon, roka ve parmesan peyniri ile servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!