ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ ANÇUEZLİ TAPAS

Ançuezli Tapas

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Ançuezli Tapas Tarifi İçin malzemeler

  • 4 dilim kızarmış ekmek
  • 4 adet ançuez
  • Yarım limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı kapari
  • 2 kurutulmuş domates (küp doğranmış)
  • 1 taze soğan (ince kıyılmış)
  • Birkaç dal maydanoz (ince kıyılmış)
  • 2 tatlı kaşığı kavrulmuş çam fıstığı
  • 1 yemek kaşığı diyet mayonez

Ançuezli Tapas Nasıl Yapılır?

Kurutulmuş domates, kapari, soğan ve maydanozu derin bir kapta karıştırın. Kızarmış ekmeklerin üzerine diyet mayonez sürün. Hazırladığınız karışımı ekmeğin üzerine yayın. Üzerine bir parça ançuez ekleyin ve limon suyu gezdirdikten sonra çam fıstığı serpin. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!