ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ ANÇUEZLİ TAPAS

Ançuezli Tapas

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Ançuezli Tapas Tarifi İçin malzemeler

  • 4 dilim kızarmış ekmek
  • 4 adet ançuez
  • Yarım limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı kapari
  • 2 kurutulmuş domates (küp doğranmış)
  • 1 taze soğan (ince kıyılmış)
  • Birkaç dal maydanoz (ince kıyılmış)
  • 2 tatlı kaşığı kavrulmuş çam fıstığı
  • 1 yemek kaşığı diyet mayonez

Ançuezli Tapas Nasıl Yapılır?

  • Kurutulmuş domates, kapari, soğan ve maydanozu derin bir kapta karıştırın.
  • Kızarmış ekmeklerin üzerine diyet mayonez sürün. Hazırladığınız karışımı ekmeğin üzerine yayın.
  • Üzerine bir parça ançuez ekleyin ve limon suyu gezdirdikten sonra çam fıstığı serpin. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!