Tuzlu Lokma

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Tuzlu Lokma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Tuzlu Lokma için

Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 su bardağı un
  • 2 sosis
  • Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Kızartmak için ayçiçek yağı
Tuzlu Lokma

Nasıl Yapılır

Yoğurt, yumurta, zeytinyağı ve unu hamur yoğurma kabına alın. İyice yoğurun. Sosisi küp doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın. Hamurdan yarım yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp içine sosisli harçtan ekleyin. Yuvarlayıp kızgın ayçiçek yağında kızartın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo