ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ TEREYAĞLI BİSKÜVİ

Tereyağlı Bisküvi

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Tereyağlı Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

  • 2 yemek kaşığı pirinç unu
  • 55 g pudra şekeri
  • 300 g un
  • 250 g tereyağı
  • Yarım paket vanilya

Tereyağlı Bisküvi Nasıl Yapılır?

Orta boy bir fırın kabını tereyağı ile yağlayın. Malzemelerin tamamını bir kapta yoğurup yağladığınız kalıba boşaltıp düzleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkarır çıkarmaz kare bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesin. Soğuk servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!