ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ KEPEKLİ BİSKÜVİ

Kepekli bisküvi

Kaç
Kişilik

18 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kepekli bisküvi tarifi için malzemeler

  • 1.5 su bardağı ince kepekli un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yarım su bardağı yulaf ezmesi
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 115 g tuzsuz soğuk tereyağı

Kepekli bisküvi Nasıl Yapılır

Tüm malzemeleri bir mutfak robotuna alın ve iyice karışana kadar çekin. Hamuru unlu bir tezgaha alarak yoğurduktan sonra açın. 7.5 cm çapındaki bir kurabiye kalıbıyla 18 yuvarlak keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında rengi dönene kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.