ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ KEPEKLİ BİSKÜVİ

Kepekli Bisküvi

Kaç
Kişilik

18 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Kepekli Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

  • 1.5 su bardağı ince kepekli un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yarım su bardağı yulaf ezmesi
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 115 g tuzsuz soğuk tereyağı

Kepekli Bisküvi Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri bir mutfak robotuna alın ve iyice karışana kadar çekin. Hamuru unlu bir tezgaha alarak yoğurduktan sonra açın. 7.5 cm çapındaki bir kurabiye kalıbıyla 18 yuvarlak keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında rengi dönene kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!