ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ FINDIK EZMELİ VE BADEMLİ PRATİK KRUVASAN

Fındık ezmeli ve bademli pratik kruvasan

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fındık ezmeli ve bademli pratik kruvasan tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 6 parça hazır milföy hamuru
  • 250 g sürülebilir fındık ezmesi
  • 1 çay bardağı file badem

Üzeri için

  • Pudra şekeri

Fındık ezmeli ve bademli pratik kruvasan Nasıl Yapılır

Milföy hamurlarını ince açıp üçgen kesin. Üçgenlerin ortasına fındık ezmesi ilave edip file badem serpin ve sarın. Uçlarını hafif kıvırarak kruvasan şekli verin. Kruvasanları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.