Fesleğenli Bisküvi

Kaç
Kişilik
8 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Fesleğenli Bisküvi Tarifi İçin malzemeler
- Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
- Yarım demet taze fesleğen
- 100 g tereyağı
- 1 yumurta sarısı
- 200 g un
- 1 tatlı kaşığı tuz
Fesleğenli Bisküvi Nasıl Yapılır?
Parmesan peyniri ve fesleğen yapraklarını mutfak robotundan geçirin.
Tereyağını mikserle çırpın. Yumurta sarısı ve fesleğenli karışımı
ekleyip karıştırın. Karışıma, un ve tuzu ilave edip yoğurmaya
başlayın. Silindir şekli verip hamuru streç filmle kaplayın ve dondurucuda
30 dakika dinlendirin. Dinlenen hamuru 1 cm kalınlığında
yuvarlak dilimleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20
dakika pişirin. Servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR