ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ BİBERİYELİ GRİSSİNİ

Biberiyeli Grissini

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Biberiyeli Grissini Tarifi İçin malzemeler

  • 2.5 su bardağı buğday unu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı instant kuru maya
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 dal taze biberiye
  • 1 su bardağı ılık su

Biberiyeli Grissini Nasıl Yapılır?

Un, tuz ve mayayı yoğurma kabında harmanlayın. Su ve zeytinyağını ekleyip yoğurun. Küçük kesilmiş biberiye yapraklarını ilave edin. Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 1 cm kalınlığında dikdörtgen şekilde açın. Şeritler halinde kesip, yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!