Beyaz Çikolatalı Pandispanya Topları

Beyaz Çikolatalı Pandispanya Topları
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Beyaz Çikolatalı Pandispanya Topları için

Malzemeler

  • 200 gr beyaz çikolata
  • 25 gr tereyağı
  • 1 su bardağı Hindistan cevizi
  • 90 gr ufalanmış pandispanya

Üzeri için

  • Pudra şekeri
Beyaz Çikolatalı Pandispanya Topları

Nasıl Yapılır

Beyaz çikolatayı küçük parçalar şeklinde kırıp bir cam kaseye alın. Tereyağını ekleyip kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin (çikolatanın bulunduğu kaseye suyun girmemesine dikkat edin). Çikolata ve tereyağını eriyene kadar tahta kaşıkla karıştırın. Kaseyi tencerenin üzerinden alıp karışımı birkaç dakika bekletin. Hindistan cevizinin 2/3’ünü büyük bir kase içine alıp kalanını bir kenara ayırın. Kasede bulunan Hindistan cevizine ufalanmış pandispanya ve eritilmiş çikolatayı ilave edin. Çatalla ezerek karıştırın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Ayırdığınız Hindistan cevizine bulayın. Servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo