Baharatlı Yulaflı Bisküvi

Kaç
Kişilik
8 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Baharatlı Yulaflı Bisküvi Tarifi İçin malzemeler
- 200 g yulaf ezmesi
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı taze kekik
- 1 tatlı kaşığı taze nane
- 1 tatlı kaşığı taze biberiye
- 6~8 yemek kaşığı sıcak su
Baharatlı Yulaflı Bisküvi Nasıl Yapılır?
Yulaf ezmesi, zeytinyağı, tuz ve ince kıydığınız
otları mutfak robotundan geçirin. Karıştırmaya
devam ederken hamur toparlanmaya
başlayana kadar su ilave edin. Hamuru
unlanmış bir zemine alarak 5 mm inceliğinde
açın. Yuvarlak bir bisküvi kalıbı ile parçalar
keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine
alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında
üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika
pişirin. Servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR