ANASAYFA TARİFLER MİLFÖYLÜ TARİFLER FRAMBUAZLI MİLFÖY KALPLER

Frambuazlı Milföy Kalpler

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Frambuazlı Milföy Kalpler Tarifi İçin malzemeler

  • 8 milföy hamuru
  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı süt
  • 200 gr frambuaz
  • Nane yaprakları

Frambuazlı Milföy Kalpler Nasıl Yapılır?

Lezzet çocuklarınız için de harika tarifler sunuyor. Milföy hamurlarını kalp şeklindeki kalıpla kesin. Kalplerin dört tanesini tam ortadan, küçük bir kalp kalıpla kesin. Küçük kalpleri ayırın. Bütün kalp ve ortası kesik kalbi üst üste yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Bir kapta kremşantiyle sütü mikserle iyice çırpın. Krem şantiyi krema sıkma torbasına alarak, fırından aldığınız kalplerin ortasına sıkın. En üste frambuazları yerleştirin. Nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!