Frambuazlı milföy kalpler

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Frambuazlı milföy kalpler tarifi için malzemeler
- 8 milföy hamuru
- 1 paket krem şanti
- 1 çay bardağı süt
- 200 gr frambuaz
- Nane yaprakları
Frambuazlı milföy kalpler Nasıl Yapılır
Lezzet çocuklarınız için de harika tarifler sunuyor. Milföy hamurlarını kalp şeklindeki kalıpla kesin. Kalplerin dört tanesini tam ortadan, küçük bir kalp kalıpla kesin. Küçük kalpleri ayırın. Bütün kalp ve ortası kesik kalbi üst üste yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Bir kapta kremşantiyle sütü mikserle iyice çırpın. Krem şantiyi krema sıkma torbasına alarak, fırından aldığınız kalplerin ortasına sıkın. En üste frambuazları yerleştirin. Nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!