ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ EKMEK TARİFLERİ PEYNİRLİ VE BAHARATLI ÜÇGENLER

PEYNİRLİ VE BAHARATLI ÜÇGENLER

4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Peynirli ve baharatlı üçgenler tarifi için malzemeler
  • 4 kare milföy hamuru1 çorba kaşığı domates salçası1 çorba kaşığı hardal6 kiraz domates2 konserve enginar kalbi6-8 dilimlenmiş siyah zeytin50 gr rendelenmiş örgü peyniriKuru fesleğen50 gr rendelenmiş taze kaşarpeyniri1 kahve fincanı sıvıyağ
Peynirli ve baharatlı üçgenler Nasıl Yapılır

Milföyleri üçgen şeklinde ikiye kesin. Üzerlerini sıvıyağ ile yağlayın. Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün.


Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın. Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri ve fesleğeni bir kapta harmanlayın. Domates salçası sürdüğünüz hamurların üzerine bu karışımı paylaştırın. Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp hardallı hamurların üzerine yerleştirin ve rendelenmiş kaşarpeyniri serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.