ANASAYFA TARİFLER EKMEK TARİFLERİ BARDAK SUCUKLU VE KAŞARLI EKMEK

Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek

Bardak sucuklu ve kaşarlı ekmek

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek Tarifi İçin malzemeler

  • 8 dilim ekmek (Küp doğranmış)
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz, karabiber
  • 1 su bardağı süt
  • 12 dilim sucuk (Küçük doğranmış)
  • 1 domates (Suyu ve çekirdekleri temizlenip küp doğranmış)
  • 1 tatlı kaşığı çörek otu

Üzeri için

  • 4 dal maydanoz (İnce kıyılmış)
  • 4 dal fesleğen (İnce kıyılmış)
  • 1 dal taze soğan (İnce kıyılmış)

Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek Nasıl Yapılır?

  • Ekmekleri ısıya dayanıklı büyük ve geniş boy bardaklara veya sufle kaplarına paylaştırın.
  • Ayrı bir kapta yumurtaları, kaşar peynirini, sütü, çörek otunu, tuzu ve karabiberi çırpın. Ekmeklerin üzerine önce sucuk ve domates karışımından paylaştırın, sonra da yumurtalı karışımı dökün. 200 dereceye ayarlı fırında, 15-20 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra kıyılmış yeşillikleri serpip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!