Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler

Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler için

Malzemeler

  • 2 dilim pastırma
  • 1 patates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 kırmızıbiber
  • 6 milföy hamuru
  • 1 parça tavuk göğüs eti (haşlanmış)
  • 3 taze soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı süt
Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler

Nasıl Yapılır

Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tepsiye yağlı kağıt serin. Patatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Doğranmış biber, soğan ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini ve pastırmayı didikleyerek ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırıp soğumaya bırakın. Tavuklu karışımı hamurların içine paylaştırın. Hamurun kenarlarına süt sürün ve üstte birleştirerek sıkıca kapatın. Üzerine fırça ile süt sürün ve fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo