ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ KIRMIZIBİBERLİ VE NOHUTLU TAVUK ETİ

> KIRMIZIBİBERLİ VE NOHUTLU TAVUK ETİ
4 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kırmızıbiberli ve nohutlu tavuk eti tarifi için malzemeler
  • 4 tavuk göğüs eti
  • 1 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • 2 salçalık kırmızıbiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 demet taze fesleğen
  • Ayçiçeği yağı
  • Tuz
  • Karabiber
Kırmızıbiberli ve nohutlu tavuk eti Nasıl Yapılır

Tavuk etlerini ince uzun parçalar şeklinde dilimleyin. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp şerit şeklinde dilimleyin. Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp tavuk etleri ile biberleri yağda kızartın. Ezilmiş sarımsaklar, tuz ve karabiber ilave edin. Haşlanmış nohut ve fesleğen yapraklarını ilave edip bir-iki dakika pişirin. Sıcak servis yapın. 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.