ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ KIRMIZI BİBERLİ VE NOHUTLU TAVUK ETİ

Kırmızı Biberli Ve Nohutlu Tavuk Eti

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kırmızı Biberli Ve Nohutlu Tavuk Eti Tarifi İçin malzemeler

  • 4 tavuk göğüs eti
  • 1 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • 2 salçalık kırmızıbiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 demet taze fesleğen
  • Ayçiçeği yağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kırmızı Biberli Ve Nohutlu Tavuk Eti Nasıl Yapılır?

Tavuk etlerini ince uzun parçalar şeklinde dilimleyin. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp şerit şeklinde dilimleyin. Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp tavuk etleri ile biberleri yağda kızartın. Ezilmiş sarımsaklar, tuz ve karabiber ilave edin. Haşlanmış nohut ve fesleğen yapraklarını ilave edip bir-iki dakika pişirin. Sıcak servis yapın. 

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!