ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ÜTÜDE SIĞIR ETİ

Ütüde Sığır Eti

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Ütüde Sığır Eti Tarifi İçin malzemeler

  • 700 gr bonfile(4 parça)
  • 150 gr sızma zeytinyağı
  • 15 gr okyanus tuzu
  • 30 gr taze biberiye
  • 20 gr taze kekik
  • 100 gr mevsim yeşilliği

Ütüde Sığır Eti Nasıl Yapılır?

Bir gece önceden sızma zeytinyağı, okyanus tuzu ve taze baharatlarla marine edilmiş bonfileleri kömürlü ütü üzerinde, servis yaparken tabağı önce ütü üzerinde sunacağınız için 4 dakika pişirin. Masada 4 dakika daha pişirip tabağa aktarın. Mevsim yeşillikleriyle servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!