Ütüde Sığır Eti

Ütüde Sığır Eti
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Ütüde Sığır Eti için

Malzemeler

  • 700 gr bonfile(4 parça)
  • 150 gr sızma zeytinyağı
  • 15 gr okyanus tuzu
  • 30 gr taze biberiye
  • 20 gr taze kekik
  • 100 gr mevsim yeşilliği
Ütüde Sığır Eti

Nasıl Yapılır

Bir gece önceden sızma zeytinyağı, okyanus tuzu ve taze baharatlarla marine edilmiş bonfileleri kömürlü ütü üzerinde, servis yaparken tabağı önce ütü üzerinde sunacağınız için 4 dakika pişirin. Masada 4 dakika daha pişirip tabağa aktarın. Mevsim yeşillikleriyle servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo