ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ROKALI ANTRİKOT DİLİMLERİ

Rokalı Antrikot Dilimleri

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Rokalı Antrikot Dilimleri Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • Yarım demet roka
  • 4 dilim antrikot
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
  • taze çekilmiş karabiber

Süslemek için

  • Kızartılmış kiraz domates

Rokalı Antrikot Dilimleri Nasıl Yapılır?

Kolayca uygulanabilen et tarifleri arasında üst sıralarda. Antrikotları ince dilimleyin. Tereyağı ve zeytinyağını tavada ısıtın. Antrikotları pişirin. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırın.

Rokaları ince kıyıp etlere ekleyip karıştırın. Rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpin ve 1 dakika sonra ocaktan alın. Kızarmış kiraz domateslerle süsleyip servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!