Yulaflı ve bezelyeli omlet
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Soğan ve sarımsakları temizleyip doğrayın.Maydanozun yarısını kıyın.
Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin.Eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin.Sıcak suyu üzerine döküp tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayana kadar pişirin. Et suyunu çekmemişse kapağını açıp 5 dakika daha pişirin.
Tuz, kekik, karabiber, nar taneleri, badem, kıyılmış maydanoz ve pul biberi ilave edip karıştırın.Ocaktan alın. Servis tabağına alıp maydanoz yapraklarıyla süsleyin.Kızarmış patatesle birlikte sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.