Fırında Dana Eti Kapama

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Fırında Dana Eti Kapama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fırında Dana Eti Kapama için

Malzemeler

  • 4 parça dana bonfile
  • Tuz
  • 2 soğan
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Fırında Dana Eti Kapama

Nasıl Yapılır

Etlerin üzerine hafifçe tuz serpip tavada her iki tarafınıda mühühleyin. Fırına dayanıklı bir kaba alın. Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Tuz ve kırmızı toz biber ekleyip harmanlayın. Karışımı bonfilelerin üzerini kapatacak şekilde yayın. Soğanların üzerine küçük kesilmiş tereyağını ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo