ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ BİBERİYELİ KABURGA

Biberiyeli Kaburga

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Biberiyeli Kaburga Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr kuzu kaburga
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı acı sos
  • 2~3 dal taze biberiye
  • 8 küçük sarı biber
  • 12 kiraz domates
  • 2 soğan
  • Tuz
  • Karabiber

Biberiyeli Kaburga Nasıl Yapılır?

Zeytinyağı, tuz, karabiber, acı sos ve biberiye yapraklarını geniş bir kaseye alıp karıştırın. Kaburgaları ekleyip iyice karıştırın ve üzerini örterek en az 3 saat buzdolabında bekletin. Soğanların kabuklarını soyup 1 cm kalınlığında doğrayın. Kiraz domatesleri çöp şişlere dizin. Kaburgaları sostan alıp elektrikli ızgara üzerinde ara ara çevirerek kızarıncaya kadar pişirin. Soğan, biber ve domatesleri de ızgarada pişirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!