ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ARPACIK SOĞANLI VE NARLI ET

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

5 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et Tarifi İçin malzemeler

  • 1 nar
  • 1 su bardağı taze sıkılmış nar suyu
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 750 gr dana parça eti
  • 2 domates
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 10 arpacık soğan
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • 2 defneyaprağı
  • 3 dal maydanoz
  • Tuz

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et Nasıl Yapılır?


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Arpacık soğanların kabuğunu soyun. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Narı soyup tanelerini ayıklayın. Maydanozu temizleyip kıyın.

Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Soğanları ilave edin. Domates ve biber salçasını ekleyip karıştırın. Üzerine nar suyu, su, defneyaprağı ve tuzu ilave edin.

Tencerenin kapağını kapatıp etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Nar taneleri ve maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!