Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek

Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Tarifi İçin malzemeler
- 150 gr levrek
- 1 kerevizin yaprakları
- 1 rezene
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 çay bardağı kurutulmuş domates
- 1 su bardağı safranlı su
- 1 çay kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı hardal
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- karabiber
- kekik
Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Nasıl Yapılır?
- Levreği baharatlar ve zeytinyağı ile marine edin. Mayonez, hardal, safran suyu ve sirkeyi iyice karıştırın.
- Levreği ızgarada kızartın. Rezene, kereviz ve kuru domatesleri ufak doğrayın.
- Servis tabağına önce levreği yerleştirin. Sosu üzerine dökün. Sebzeleri de üzerine alıp sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR