ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ REZENELİ VE KEREVİZLİ IZGARA LEVREK

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Tarifi İçin malzemeler

  • 150 gr levrek
  • 1 kerevizin yaprakları
  • 1 rezene
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay bardağı kurutulmuş domates
  • 1 su bardağı safranlı su
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • karabiber
  • kekik

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Nasıl Yapılır?

  • Levreği baharatlar ve zeytinyağı ile marine edin. Mayonez, hardal, safran suyu ve sirkeyi iyice karıştırın.
  • Levreği ızgarada kızartın. Rezene, kereviz ve kuru domatesleri ufak doğrayın.
  • Servis tabağına önce levreği yerleştirin. Sosu üzerine dökün. Sebzeleri de üzerine alıp sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!