ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ REZENELİ VE KEREVİZLİ IZGARA LEVREK

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Tarifi İçin malzemeler

  • 150 gr levrek
  • 1 kerevizin yaprakları
  • 1 rezene
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay bardağı kurutulmuş domates
  • 1 su bardağı safranlı su
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • karabiber
  • kekik

Rezeneli Ve Kerevizli Izgara Levrek Nasıl Yapılır?

Levreği baharatlar ve zeytinyağı ile marine edin. Mayonez, hardal, safran suyu ve sirkeyi iyice karıştırın.

Levreği ızgarada kızartın. Rezene, kereviz ve kuru domatesleri ufak doğrayın. Servis tabağına önce levreği yerleştirin. Sosu üzerine dökün. Sebzeleri de üzerine alıp sıcak servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!