ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ KAĞITTA PAZILI VE ELMALI BARBUNYA

Kağıtta pazılı ve elmalı barbunya

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kağıtta pazılı ve elmalı barbunya tarifi için malzemeler

  • 1 kg barbunya balığı
  • 2 yeşil elma
  • 2 limon
  • Yarım demet pazı yaprağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kağıtta pazılı ve elmalı barbunya Nasıl Yapılır

Pazı yapraklarını sıcak suda yumuşatın. Barbunyaları temizleyip, tuzladıktan sonra pazı yapraklarına beşer tane sarın. Yağlı kağıt üzerine iki elma dilimi yerleştirin. Üzerine pazı yaprağına sarılı balıkları alın. Üzerlerine tekrar elma dilimi ve limon dilimi yerleştirin. Tuz, karabiber serpip zeytinyağını gezdirin. Yağlı kağıdı paketleyin. 220 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.