ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ KAĞITTA PAZILI VE ELMALI BARBUNYA

Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kg barbunya balığı
  • 2 yeşil elma
  • 2 limon
  • Yarım demet pazı yaprağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya Nasıl Yapılır?

Pazı yapraklarını sıcak suda yumuşatın. Barbunyaları temizleyip, tuzladıktan sonra pazı yapraklarına beşer tane sarın. Yağlı kağıt üzerine iki elma dilimi yerleştirin. Üzerine pazı yaprağına sarılı balıkları alın. Üzerlerine tekrar elma dilimi ve limon dilimi yerleştirin. Tuz, karabiber serpip zeytinyağını gezdirin. Yağlı kağıdı paketleyin. 220 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!