Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya için

Malzemeler

  • 1 kg barbunya balığı
  • 2 yeşil elma
  • 2 limon
  • Yarım demet pazı yaprağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Kağıtta Pazılı Ve Elmalı Barbunya

Nasıl Yapılır

Pazı yapraklarını sıcak suda yumuşatın. Barbunyaları temizleyip, tuzladıktan sonra pazı yapraklarına beşer tane sarın. Yağlı kağıt üzerine iki elma dilimi yerleştirin. Üzerine pazı yaprağına sarılı balıkları alın. Üzerlerine tekrar elma dilimi ve limon dilimi yerleştirin. Tuz, karabiber serpip zeytinyağını gezdirin. Yağlı kağıdı paketleyin. 220 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo