ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ KAĞITTA NARLI PALAMUT

KAĞITTA NARLI PALAMUT

4 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kağıtta narlı palamut tarifi için malzemeler
  • 4 pazı yaprağı
  • 2 palamut
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım nar
  • 2 tatlı kaşığı nar ekşisi
  • 1 limon
  • Taze kekik
  • Tuz
  • Karabiber
Kağıtta narlı palamut Nasıl Yapılır

Palamutları temizleyip dilimleyin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Pazı yapraklarını tepsiye alın. Balık dilimlerini zeytinyağı ile yağlayıp pazı yapraklarının üzerine dizin. Limonu dilimleyip balıkların üzerine yerleştirin. Nar taneleri ve taze kekiği serpiştirin. Tuz, karabiber ve nar ekşisi ile tatlandırın. Yağlı kağıdın üzerini kapatıp 180 dereceye ayarladığınız fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.