ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ GREYFURT SOSLU DENİZ TARAĞI

Greyfurt Soslu Deniz Tarağı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

12 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Greyfurt Soslu Deniz Tarağı Tarifi İçin malzemeler

  • 4 deniz tarağı
  • 4 közlenmiş sarımsak
  • 4 çilek
  • Yarım dilim greyfurt
  • 2 çay kaşığı toz şeker
  • Tuz
  • Acı biber
  • Dereotu

Greyfurt Soslu Deniz Tarağı Nasıl Yapılır?

Deniz taraklarını az yağ eklenmiş tavada dışı altın rengi oluncaya kadar kızartın. Enine ikiye kesin. Çilekleri dilimleyin. Servis tabağına sırasıyla bir dilim deniz tarağı bir dilim çilek yerleştirin. Kıyılmış sarımsağı tuz, şeker, greyfurt suyu, ince dilimlenmiş acı biber ve dereotu ile karıştırın. Deniz taraklarının üzerine gezdirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!