Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte) için

Malzemeler

  • 1 kg barbun balığı
  • Yarım su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Tuz
  • Karabiber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı
Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

Nasıl Yapılır

Balıkları ayıklayıp, üzerindeki pulları temizleyin. Yıkayıp suyunu süzün. Un, toz biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Ayçiçek yağını tavaya alıp iyice ısıtın. Balıkları mısır unlu karışıma bulayıp, ısınan yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Dilerseniz, barbun buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo