Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte) için

Malzemeler

  • 1 kg barbun balığı
  • Yarım su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Tuz
  • Karabiber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı
Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

Nasıl Yapılır

Balıkları ayıklayıp, üzerindeki pulları temizleyin. Yıkayıp suyunu süzün. Un, toz biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Ayçiçek yağını tavaya alıp iyice ısıtın. Balıkları mısır unlu karışıma bulayıp, ısınan yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Dilerseniz, barbun buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo