ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ BAKIRDA BALIK ÇEŞİTLEMESİ

Bakırda Balık Çeşitlemesi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Bakırda Balık Çeşitlemesi Tarifi İçin malzemeler

  • 4 halka kalamar
  • 4 kum midyesi
  • 3 karides
  • 1 jumbo karides
  • 100 gr fileto çipura
  • 50 gr havuç
  • 50 gr patates
  • 50 gr kabak
  • 150 ml gr ıstakozlu balık sosu
  • Tuz
  • Karabiber

Bakırda Balık Çeşitlemesi Nasıl Yapılır?

Karidesleri ayıklayın. Sebzeleri doğrayın. Tüm malzemeyi bakır kaba alıp kapağını kapatmadan önce tuz, karabiber ve ıstakozlu balık sosunu ilave edin. Kısık ateşte kapağını açmadan 10 dakika pişirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!