ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ BAKIRDA BALIK ÇEŞİTLEMESİ

Bakırda balık çeşitlemesi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Bakırda balık çeşitlemesi tarifi için malzemeler

  • 4 halka kalamar
  • 4 kum midyesi
  • 3 karides
  • 1 jumbo karides
  • 100 gr fileto çipura
  • 50 gr havuç
  • 50 gr patates
  • 50 gr kabak
  • 150 ml gr ıstakozlu balık sosu
  • Tuz
  • Karabiber

Bakırda balık çeşitlemesi Nasıl Yapılır

Karidesleri ayıklayın. Sebzeleri doğrayın. Tüm malzemeyi bakır kaba alıp kapağını kapatmadan önce tuz, karabiber ve ıstakozlu balık sosunu ilave edin. Kısık ateşte kapağını açmadan 10 dakika pişirip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.