ANASAYFA TARİFLER PEYNİRLİ TARİFLER PEYNİRLİ VE BAHARATLI ÜÇGENLER

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler Tarifi İçin malzemeler

  • 4 milföy hamuru
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 çay kaşığı Chili biberi
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 6 kiraz domates
  • 2 konserve enginar kalbi
  • 8 dilimlenmiş siyah zeytin
  • 50 gr rendelenmiş örgü peyniri
  • 50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
  • 1 kahve fincanı ayçiçeği yağı

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler Nasıl Yapılır?

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Milföy hamurlarını üçgen şeklinde ikiye kesin. Üzerlerini ayçiçeği yağı ile yağlayın. Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün. Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın. Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri, kekik, kırmızı pul biber ve fesleğeni bir kapta harmanlayın. Milföylerin üzerine bu karışımı paylaştırın. Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp üzerine paylaştırın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Misafir 12 Ekim 2016, 17:07

sıcak sıcak yiyin harika oluyor


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!