ANASAYFA TARİFLER KIZARTMA TARİFLERİ KIZARTILMIŞ TAZE OTLU HAMUR

Kızartılmış Taze Otlu Hamur

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kızartılmış Taze Otlu Hamur Tarifi İçin malzemeler

  • 1 ekmek hamuru
  • 3~4 dal dereotu
  • 3~4 dal maydanoz
  • 7~8 dal Frenk soğanı
  • Yarım çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Zeytinyağı

Kızartılmış Taze Otlu Hamur Nasıl Yapılır?

Dereotu, maydanoz ve Frenk soğanını bıçakla kıyın. Ekmek hamuruna taze otları ve pul biberi ekleyip yoğurun. Hamurdan cevizden daha büyük parçalar koparıp 10 santim uzunluğunda rulo parçalar hazırlayın. Parçaların iki ucunu yapıştırın. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Zeytinyağında kızartıp servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!