

Boğaz Manzarası Eşliğinde İtalyan Lezzeti
İçinizden Jazz Geçen Ocakbaşı: Peymane
Bomonti’De Tatlı Bir Kaçış Yeri: Stayso
Bana Lezzet, Huzur Ve Keyif Veren Mekan: Alta
Damak Tadınızın Vazgeçilmezlerini Spicy Yorumu İle Deneyin!
“Muutto” Ve Sıradışı Şef “Umut Karakuş”
İstanbul doğumlu. Kabataş Erkek Lisesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Diplomalı, Avrupa Birliği Yüksek Lisanslı.
Kanal D ve Show TV gibi Türkiye’nin önde gelen kanallarında 25 yıla yakın ana haber bültenini sundu. Özellikle Avrupa Birliği alanında uluslararası diplomasi muhabirliği yaptı. Canlı yayında her alanda yüzlerce konuk ağırladı.
Şimdi de TV100 ekranlarında hafta içi her gün ana haber bülteni sunuyor.
18 yıldır sunuculuk spikerlik teknikleri, program yapımcılığı ve röportaj teknikleri dersleri ile birlikte Türkiye’nin önde gelen CEO ve üst düzey yöneticilerine topluluk önünde konuşma ve heyecan kontrolü eğitimi vermeye de devam ediyor.
Türk ve Dünya Mutfağına meraklı. Hem yapmaya, hem de yemeğe… Çok pratik tariflerin yer aldığı bekar mutfağı programını da, büyük bir keyifle hazırlayıp sunuyor.
Dergide bu ay neler var?