Latte Pasta Tarifi
Kullanılmadan önce buzdolabında yavaşça çözdürülmesi önerilir. Doğru şekilde dondurulduğunda lezzet ve dokusunda belirgin bir kayıp olmaz.
Pandispanya, uygun şekilde sarılıp saklandığında buzlukta muhafaza edilebilir. Tazeliğini koruyarak 1-2 aya kadar saklanabilir.
Kek tamamen soğuduktan sonra streç filmle sıkıca sarılmalı, ardından istenirse alüminyum folyo ile de desteklenmeli.
Şeklinin bozulmaması için düz bir zeminde, ezilmeyecek şekilde yerleştirilmeli.
Kullanılmadan önce buzdolabında yavaşça çözdürülmeli. Oda sıcaklığında da çözdürülebilir ama ani sıcaklık farkları dokuyu bozabilir.
Doğru şekilde dondurulursa, lezzet ve yumuşak dokusu büyük ölçüde korunur, pastalarda rahatlıkla kullanılabilir.