Orman Meyveli Kekinizi Şahane Yapacak 4 Püf Noktası

28 Kasım 2025, 12:33 tarihinde güncellendi.
Orman meyveli kek yaparken meyveleri unla kaplamak, kekin dibine çökmesini önler. Meyveleri taze veya hafif donmuş kullanmak, kekin sulu ve yumuşak kalmasını sağlar. Hamuru fazla karıştırmamak ve şeker yerine bal veya esmer şeker kullanmak, kekin aroması ve dokusunu zenginleştirir.
Orman Meyveli Kekinizi Şahane Yapacak 4 Püf Noktası

Keki pişirmeden önce fırını önceden ısıtmak, kabarmasını ve eşit pişmesini sağlar. Hamura eklenen meyveleri nazikçe katlamak, parçaların ezilmesini önler. Orman meyveli keki servis etmeden önce biraz dinlendirmek, lezzetlerin oturmasını sağlar.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo