6.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı

Bu haftasonu 6.'sı düzenlenen Gastromasa konferansı gastronomi dünyasını bir araya getirdi.
6.Uluslararası Gastromasa  Gastronomi Konferansı
09 Kasım 2021, 12:54

Bu yıl 6.’sı gerçekleşen Uluslararası Gastromasa Gastronomi konferansı Haliç Kongre Merkezi'nde 7 Kasım Pazar günü gerçekleşti. Sözen Organizasyon'un düzenlediği etkinlik birçok sponsorun desteği ile bu yıl yoğun ilgiyle karşılandı. Michelin yıldızlı ve dünyaca ünlü ödüllü şef ve pasta şeflerinin bulunduğu kongre, gastronomi dünyasını bir araya getirdi. Bu yıl teması ‘tasarım’ olan Gastromasa'da şefler konuşmalarını yaparken özellikle tasarımlarından ve ilham kaynaklarından bahsetti.


Dünya’nın hemen hemen her bölgesinden ABD, İspanya, Almanya ve daha fazla ülkenden gelen Bachaour Bakery, La Vie, Mugaritz, Coco, Lasarte, Disfrutar Restaurant gibi birbirinden ünlü restoran ve pastanelerin ödüllü ve başarılı şefleri Antonio Bachour, Thomas Bünher, Andoni Luis Aduriz, Igor Grisheckin, Paolo Casagrande, Oriol Castro ve daha fazla başarılı şef konuşmaları ve demoları ile herkesi hayran bıraktı. Anlatımları ile yeni vizyonlar katan şeflerin yanı sıra bütün gastronomi dünyasını buluşturan Gastromasa pandemi sürecinin ardından yeni bir soluk getirdi. Sponsorlar ve stant kuran firmalar kendi tanıtımlarını yaparak misafirler ile ürünlerini buluşturdu. Stantlarda yapılan ikramlıklar ve sunumlar gelenlerin ilgi odağı oldu. Gastronomi yazarları, yeme içme tutkunları, şefler, gastronomi öğrencileri bu konferansta bir araya geldi. 

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo