Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13368 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1168 Tarif
Diyet
4343 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2124 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4602 Tarif
Salata ve Meze
1143 Tarif
Sos
451 Tarif
Tatlı
8187 Tarif
Yöresel
1935 Tarif
Popüler Tarifler
Kuru Fasulye
Mercimekli Kabak
Anasayfa
Tarifler
Sıcak İçecek
Egzotik Çay
Egzotik Çay
01 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Nar topundan peynir mezesi
Narnumru
Hamsiköy sütlacı
Brokoli çorbası
Topik
Kestaneli pilav
Kolay Meze Tarifleri: 30 Dakika Altı 18 Meze Tarifi
Yerli Malı Yemekleri: Yerli Malına Özel 14 Nefis Tarif
50 Kilo Veren Kadından Yüksek Proteinli 6 Tarif
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
Kestane Nasıl Pişirilir: Tavada, Suda Fırında 13 Farklı Kestane Pişirme Yöntemi
Somon Tarifleri: Evde Kolayca Yapabileceğiniz 13 Farklı ve Nefis Somon Tarifi
Egzotik Çay için
Malzemeler
100 g ananas kurusu
100 g mango kurusu
100 g yaban mersini kurusu
100 g kızılcık kurusu
1 yıldız anason
1 vanilya çubuğu
3 su bardağı su
Egzotik Çay
Nasıl Yapılır
Meyve kurularını bir tencereye alın. Üzerine yıldız anason, vanilya çubuğu ve suyu ekleyip kaynatın. Ocaktan alıp vanilya çubuğunun çekirdeklerini çıkartın ve çaya ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika dinlendirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Alkolsüz İçecekler
Sıcak İçecekler
Sıcak İçecek
İçecek Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sıcak Alkolsüz İçecekler
20 Dakika
Greyfurt Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Karışık Bitki Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Elma Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Ayvalı Adaçayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Meksika Usulü Sıcak Çikolata
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Kırmızı Meyveli Sıcak Çikolata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.