Gendeme
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gendeme Tarifi İçin

Malzemeler

Gendeme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanları temizleyip söğüş doğrayın. Domates ve sivribiberleri temizleyip küçük küçük doğrayın.
  2. Eti tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Sıvıyağ ve soğanı ekleyip birlikte kavurun.
  3. Haşlanmış dövme, su ve tuzu ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sulu Yemek Tarifleri İç Anadolu Yemekleri Yöresel Tarifler Et Tarifleri Diyet Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Farklı Et Yemekleri Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Beypazarı Kuşbaşılı Güveç
Elmadağ Tiridi
Öllüğün Körü
Zeyve Kebabı
Herle Tatlısı
Arap Aşı