Desenli İsviçre Rulosu
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Desenli İsviçre Rulosu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Ara dolgu için

Süslemek için

Desenli İsviçre Rulosu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 200 dereceye ayarlayın. 30 x 20 cm’lik dikdörtgen fırın kabına yağlı kağıt serin. Unun yarısı ile kakaoyu derin bir kapta karıştırın. Rendelenmiş sütlü çikolatayı ilave edin. Kalan unu başka bir kapta rendelenmiş beyaz çikolata ile karıştırın. Yumurtalarla şekeri ısıya dayanıklı bir kaba alıp çırpın. Kabı içi kaynar su dolu kabın üzerine yerleştirip karışım yoğunlaşana kadar çırpmaya devam edin. Kabı ocaktan alıp karışımın yarısını başka bir kaba aktarın. Beyaz çikolata karışımını bir kaba, sütlü çikolata karışımını ise diğer kaba ilave edin. Her iki kaba da Birer yemek kaşığı su ilave edip karışımların yumuşamalarını sağlayın. Her iki karışımı fırın kabına aralıklı olarak dökün. Tahta çubukla karıştırıp hareli bir hamur elde edin. Yaklaşık 15 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarın. Kenarlarını keserek düzgün bir hale getirin. Nemli bir bezle sarıp soğumaya bırakın. Tereyağını pudra şeker, kakao ve vanilya ile iyice çırpın. Bademi ilave edip karıştırın. Kekin üzerine sardığınız bezi alın. Tüm yüzeyine kremayı yayın. Uzun taraftan başlayıp rulo şeklinde sarın. Rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta