Yoğurdun hafifliği, tereyağlı tabanın doygunluğu ve vişne sosunun ekşi-tatlı uyumuyla buluştuğu bu özel lezzet, hem göze hem damağa hitap eden bir tatlı alternatifi sunuyor. Yumuşacık dolgusu, parlak kırmızı meyve sosuyla birleşerek ferah bir tatlı deneyimi yaşatırken; özel günlerde, çay saatlerinde ya da hafif tatlı arayanlar için ideal bir seçenek haline geliyor. Pratik hazırlanışıyla da dikkat çeken vişne soslu yoğurt keki tarifi, meyveli tatlı sevenlerin favorisi olmaya aday. Tüm adımlarıyla evde kolayca uygulayabileceğiniz bu vişne soslu yoğurt keki tarifi, sunumuyla da sofralarınıza zarif bir dokunuş katacak. Peki; vişne soslu yoğurt keki nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Vişne Soslu Panna Cotta tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon vişne soslu yoğurt keki kaç kaloridir?
Bir porsiyon vişne soslu yoğurt keki 290 kaloridir.
Tabanı İçin:
İç Dolgusu İçin:
Vişne Sosu İçin:
Taban Malzemeleri İçin Alternatifler
Tereyağı:
Toz şeker:
Kabartma tozu:
İç Dolgu İçin Alternatifler
Vanilyalı puding (toz):
Şeker:
Sıvı yağ:
Vişne Sosu İçin Alternatifler
Toz şeker:
Nişasta: