Thai Usulü Kızarmış Muz
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Thai Usulü Kızarmış Muz Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için:

Thai Usulü Kızarmış Muz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Muzları parmak büyüklüğünde doğrayın. Baklava yufkalarını el büyüklüğünde parçalar olacak şekilde kesin. Muzları yufkalara yerleştirin, üzerine çok az bal ve tarçın serptikten sonra sigara böreği gibi sarın. Hazırlanan muzlu yufkaları kızgın yağda kızartın.
  2. Servis tabağına alınan muzların yanına çilek ve yaban mersini koyun, yanında kakaolu dondurma ile servis yapın.
  3. Pratik kızarmış muz tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Muzlu Tarifler Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti