Şeftalili Ve Kivili Beyaz Tatlı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şeftalili Ve Kivili Beyaz Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Şeftalili Ve Kivili Beyaz Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yaprak jelatinleri soğuk su dolu bir kapta ıslatıp yumuşaması için bekletin. Meyveleri soyup zar şeklinde kesin.
  2. Krema, şeker ve vanilyayı bir tencere de sürekli karıştırarak bir taşım kaynayıncaya kadar pişirin.
  3. Ocaktan alıp yumuşamış jelatinleri avucunuzda sıkarak karışıma ilave edin. Bir tahta kaşık yardımıyla jelatinler tamamen eriyinceye dek karıştırın. Ilınmaya bırakın.
  4. Dikdörtgen bir kek kalıbının içine ılınmış tatlıdan dörtte birini dökün.
  5. Bu şekilde 15 dakika bekletin ve üzerine ince dilimlenmiş meyvelerin yarısını dizin.
  6. Bu işlemi malzeme bitene dek tekrarlayın. Buzdolabında en az iki saat bekletin. Servis etmeden önce taze meyve ve soslarla süsleyebilirsiniz. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti