Papatya Waffle
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Farklı meyvelerle süslenen papatya waffle, portakal kabuğu aromasıyla mutlaka denenmesi gereken tariflerden biridir.

Dilerseniz, evde kolay waffle tarifimize de göz atabilirsiniz.

Papatya Waffle Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sunum için

Papatya Waffle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını eritin. Un, kabartma tozu, tuz, toz şeker ve tarçını karıştırın. Süt ve yumurtayı ekleyip akıcı bir hamur elde edin. 
  2. Tereyağı ile birlikte ince rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyin. Waffle makinesini 180 derece ısıtıp yağlayın. 
  3. Bir kepçe hamurdan aktarıp altın rengini alıncaya kadar kızartın. Hamur piştikten sonra üzerine arzuya göre eritilmiş çikolata, çilek, muz, kivi, ananas, vişne ekleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti