Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle Tarifi İçin

Malzemeler

Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Faydaları saymakla bitmeyen taze kayısı ile nefis tarif

  1. Yoğurt ve balı karıştırın. Geniş bir tavada tereyağını orta ateşte eritin. İkiye veya dörde bölünmüş kayısıları kabuksuz yüzleri tavaya değecek şekilde ekleyip, çok karıştırmadan 2-3 dakika renklendirin. Ilık kayısıları, kıtır cevizler ve sos ile servis edin.

Çay keyfinize keyif katacak nefis kayısı kurabiyesi tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti