Yer Fıstıklı Ve Kayısılı Cheesecake
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Nefis cheesecake tarifleri sayfamızdan birbirinden lezzetli cheesecakelere ulaşabilirsiniz.

Yer Fıstıklı Ve Kayısılı Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Yer fıstıklı tabanı için

Ayrıca

Yer Fıstıklı Ve Kayısılı Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yer fıstıklı taban için tüm malzemeyi robottan geçirerek hamur haline getirin.
  2. Yağlı kağıt serilmiş yuvarlak kelepçeli bir kalıbın içine hazırladığınız bisküvili tabanı elinizle bastırarak, iç duvarlarını da kaplayacak şekilde yayın.
  3. İç malzemesini hazırlayana dek buzdolabında bekletin. 
  4. Peynirli iç malzemesi için yumurta dışındaki tüm malzemeyi bir kapta harmanlayın. Yumurtaları mikser yardımı ile çırpıp unlu karışıma azar azar ilave ederek homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
  5. Kayısıları küp şeklinde doğrayın. Bisküvileri de un haline getirin. 
  6. Hazırladığınız iç malzemenin yarısını buzdolabında beklettiğiniz yer fıstıklı kalıbın içine dökün.
  7. Üzerine bisküvi kırıntısının yarısını ve kayısı parçalarını serpin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp en üstüne bisküvi kırıntısı ve kayısı parçaları serpin.
  8. Önceden ısıtılmış 170 derece fırına, ısıya dayanıklı küçük bir kase ile su koyup cheesecake kalıbını yerleştirin ve yaklaşık 1 saat pişirin.
  9.  Yer fıstıklı ve kayısılı cheesecake  soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek
Mozaik Kek
Red Velvet Kek