Vişneli Ve Frambuazlı Cheesecake
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Ve Frambuazlı Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Dolgusu için

Süslemek için

Vişneli Ve Frambuazlı Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in en gözde tariflerinden biri olan vişneli ve frambuazlı cheesecake nasıl yapılır birlikte görelim:

  1. Frambuaz ve 1 yemek kaşığı şekeri tencereye alıp yumuşayana ve ezilene kadar pişirin. Ocaktan alıp soğutun. Yulaflı bisküviyi ezerek ufalayın.
  2. Tereyağını eritip fındıkla birlikte ekleyin ve karıştırın. Karışımı 20 cm çapında kelepçeli kek kalıbının tabanına yayın. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyin.
  3. Üzerini streç folyoyla kapatıp buzdolabında 1 saat bekletin. Labne peyniri, krem peynir, vanilya, ve şekeri mikserle çırpın.
  4. Yumurtayı ve kremayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı bisküvi tabanının üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  5. Fırından çıkarıp oda ısısında ılınmaya bırakın. Üzerine frambuaz püresini yayın. Buzdolabında 3 saat bekletin. Vişneler ve file Antep fıstığıyla süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

    Cheesecake hakkında daha detaylı bilgi almak için, cheesecake tarifleri sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri Kek Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek
Mozaik Kek
Red Velvet Kek