Soğuk Ve Kırmızı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soğuk Ve Kırmızı Tarifi İçin

Malzemeler

Alt taban için:

Pancarlı üst kat için:

Soğuk Ve Kırmızı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Alt tabanı hazırlamak için gerekli olan tüm malzemeyi rondonun haznesine koyup iyice özleşene kadar çekin. Elde ettiğiniz yapışkan kıvamlı hamuru kelepçeli bir kalıbın tabanına bastırarak yayın. Buzdolabına alıp soğutun.
  2. Pancarlı üst katı hazırlamak için pancarı ince rendeleyin ve rondoya alın. Muzu doğrayıp ilave edin ve birlikte çekip püre haline getirin. Pancarlı muz püresini bir karıştırma kabına aktarın. Bir gece suda bekletilmiş olan kaju fıstığının suyunu süzüp 400 ml suyla birlikte rondoda çekip püre haline getirin ve pancar püresine ekleyin.
  3. Hindistan cevizi yağını ısıtarak eritin. Hindistan cevizi kremasının üzerindeki katı kısmı alıp, erittiğiniz yağ ile birlikte püreye ekleyin ve tüm malzemeyi iyice karıştırın.
  4. Pancarlı harcı soğumuş olan tabanın üzerine yayın. Buzdolabının buzluk kısmına alarak 3-4 saat dondurun. Dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pratik Kek Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Kek Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Matcha Muffin
Mikrodalga Keki
Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek