Mandalina Şuruplu Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mandalina Şuruplu Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Şurup için

Mandalina Şuruplu Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Şurup için mandalina suyu ve pudra şekerini bir kasede karıştırın. Fırını 160 dereceye ayarlayın. Tereyağı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip çırpmaya devam edin. Süt, vanilya ve unu ilave edip spatula ile karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serili kek kalıbına aktarın ve fırında kürdan batırıldığında temiz çıkıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Keki fırından çıkarıp şurubu üzerine gezdirin ve soğumaya bırakın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karamelli Şeftalili Kek Tarifi
Şeftalili Tava Keki Tarifi
Susamlı Anne Keki Tarifi
Zeytinli Peynirli Kek Tarifi
Yumurtasız Havuçlu Kek Tarifi
Portakallı Kakaolu Kek Tarifi