Ballı Ve Tereyağı Soslu Kek
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Ve Tereyağı Soslu Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Ballı Ve Tereyağı Soslu Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kolayca uygulanabilen kek tarifleri arasında üst sıralarda. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Krem karamel kalıplarını tereyağı ile yağlayın. Tereyağı ile toz şekeri bir kapta mikserle çırpın. Yumurtaları ekleyin. Vanilyayı da ilave edip iyice çırpın. Metal kaşık yardımıyla elenmiş kek ununu ve sütü bir kapta karıştırın. Karışımı yine metal kaşık ile kalıplara paylaştırın. 20 dakika fırında pişirin. Kekleri tel ızgara üzerine ters çevirin ve 5 dakika sonra kalıptan çıkarın. Ufak bir tencerede tereyağını eritin. Bal ekleyip karıştırın. Kremayı da ilave edip kaynatın. Keki servis tabağına alın ve üzerine ballı sostan dökün.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Kek Tarifleri Kek Tarifleri

Benzer Tarifler

Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek
Mozaik Kek
Red Velvet Kek