Taze Hurma Reçeli
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Hurma Reçeli Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Hurma Reçeli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hurmaların kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkartın. İrice dilimleyin.
  2. Dilimlediğiniz hurmaları bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ve karanfil tanesini ekleyin, suyu dökün. Orta ateşte şeker eriyene kadar pişirin. Daha sonra ateşi kısın. Kıvam alınca limon suyunu ekleyin. 2 dakika daha kaynatıp ocaktan alın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Reçel Tarifleri

Benzer Tarifler

Badem Helvası Tarifi
Zencefilli Bal Kabaklı Tart Tarifi
Bal Kabağı Topları Tarifi
Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi
Bal Kabağı Reçeli Tarifi
Bal Kabağı Helvası